Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2007 13:25 - Кой каза, че в Слънчев Бряг било тъпо?
Автор: vilizar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1406 Коментари: 0 Гласове:
0



Това ще бъде разказ за една нощ в Слънчев Бряг. Но не като другите. За 2 години работа в Слънчев Бряг в Болкан Холидейс такава нощ не съм имал. И чак като напуснах работното си място в курорта, се върнах за едно последно мега-разбиване.

Даниел се беше върнал от Щатите и ми беше на гости в Поморие. Идеята за нея вечер (след 5 поредни дискотеки и спане от 3 а.м. нататъка) беше да се пуснем в Съни-то на друго диско за разнообразие - "Лазур". А тя ква станааа, въх льох божкееей!!.. Първо - него ден дойде и Киро чак от София за едната идея! Звъннахме и на Рени, която си работи там в Сънито в една агенция за недвижими имоти. Първия план да се почнем заедно пропадна, защото аз бях на работа, така че двамата не-местни герои се юрнаха на ситен пясък в курорта, а аз се включих чак привечер. Ама рейс Поморие - Несебър в уречения час нямаше... Замалко да пропадне всичко, но успях да хвана някъв чичко на цената на билета, но той вместо на Кубан ме остави в Несебър... И оттам с градския към курорта, където беше явката. И ги виждам наште двама герои, ама Киро - изгорял на очила. Не че си личеше много, ма ми стана смешно...

А да сте чували нещо за прословутото "Джани"?! Срещата с Рени беше там, но си почакахме солидно време на опашката, докато ни намерят маса. След като се поебавахме с горките чужденки на опашката, ни завряха в едно ъгълче, но пък отрупахме масата с вкусотии и бири, които пак са си вкусотии де, и като дойде и Рени и се заформи егати и веселата компания. Па кой какво правил, кой се оженил, кой деца, кой щуротии, кой кво работи, и майтапи с всички... :-)

Оттам се вдигнахме и решихме да отидем на един плажен бар, който Рени се закле, че е страшно готин, обаче Киртака реши да се види с някаква негова позната горе на Ханска Шатра. Е, отцепника го оставихме, и тръгнахме ние към нашето си барче. Паркираме до пясъка, и се оказва, че има 3-4 пътеки към различни барове, които са част от един комплекс, но всеки си е със собствен облик и стил. Ние избрахме Bedroom, 3ма сме все пак :) и страшно ни хареса! Влизаш и гледаш 2 редици големи двойни кожени легла с възглавките му и другите глезории, в единия край на правоъгълника е бара с кожените фотьойли, в средата между двете редици легла се е спотаил прекрасен малък басейн, като целия бар е обграден със спускащи се драперии, издувани от вятъра като яхтени платна, и всичко това - точно на плажа! А и като отиде човек на местенце като това към 23 ч., и е почти пусто, и гледката към залива е толкова романтична, и като се отпуснахме ние на леглото 3мата... и познайте кво правихме... еми пихме коктейли и болтавихме глупостей, разбира се!

След като ни ощавиха кожите като на младо яре за гайда (за 3-4 коктейла 20 и нещо кинта), решихме, че ни е малко, та последвахме Киро към Шатрата (или както се изразяваме тука Шаттррраата - Матттрррата с подобаващи гъзовъртещи движения). И О! Боже! (неее, не О! Шипка!) - те шатрата са я пооправили, браво бе, въпреки че некво караоке дънеше отвътре, то па после се оказа певеца на комплекса... Е, може и по-добре, но сигурно беше прегракнал нещо... Но масичките на терасата, гледаща към Слънчев бряг са просто великолепни. Градинката му орайграсена, цветенца тук-таме, но най-умопомрачителното в мястото е гледката към самия залив. Звездите, с онуй романтично мъждукане, от първото здрасти до второто чукане... Обаче бяхме със само една почти женена колежка и 3ма мъже, така че... я изоставихме... и отидохме да си правим само ние кефа... на боулинга на братчеда в Глобус. Помяткахме се и там, замалко да бия, ма не бих, щот хей къде ми са ръцете, те ми пречат, че и двете! Ами така е, като се играе в 1 вечерта... След като останах на средно място от 3ма играчи, и търпейки ехидните усмивки на професионалния ми братовчед, си взехме багажа и беж - в "Лазур".

И там - за да е пълна идилията - се видяхме с още един бивш колега . Драго, който сега работи като представител в Balkan Holidays. Той пък за по-удобно си беше забравил приятелката някъде, та да е пълна липсата на задръжки. И какво правят 4 мъже, като се съберат заедно в дискотеката? Заглеждат момичета и бройкат шведки? Неее, пият си бира с водка, естествено! Даниел обаче ни побърка с тия шведки - тук шведки, там шведки, той така да им се беше наканил да им прави интересното, пък те - никакви ги няма... Несериозно нещо сте тва жените, ей! :-) И го обърахме на купон - първо обиколихме втория етаж, на който бяхме седнали, и го "издансихме" открай докрай, после се занесохме в чалга стаичката/отделението да видим и там кво има, ама в Слънчев Бряг слава богу чалга се не слуша, та беше полупразно, добре де, за любителите на психологията ще уточня, че беше полупълно, та оттам се върнахме на първия етаж, иху-ахи, Даниел се не спря, ама него го спираха... И завършихме вечерта на бара на втория етаж гледайки басейна и сусветлото на изгрева (щом има сумрак по здрач, значи трябва да има и сусветло по развиделяване!). Постояхме си на плажа, поплискахме си краката, и с първия бус обратно към Поморие. За повторение! :-)

 



Тагове:   бряг,   каза,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vilizar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 115430
Постинги: 25
Коментари: 60
Гласове: 112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031